Room for Beauty

Onze behandelingen zijn voor mannen en vrouwen en tieners. Het aanbod is zeer uiteenlopend; van 'noodzakelijk' onderhoud tot heerlijke wellness treatments in al zijn varianten. 

In onze sfeervolle ruimte worden de behandelingen met passie, gevoel voor schoonheid en traditie, uitgevoerd en beleefd. Al onze gezichtsbehandelingen worden zonder apparatuur en zoveel mogelijk masserend uitgevoerd, om zodoende de echte aandacht te voelen en het gevoel van wellbeing wat dat teweeg brengt. 

Natuurlijk bekijken wij uw huidconditie eerst voordat wij u een behandeling adviseren. Maar u kunt ook een uitgebreider behandelplan nodig hebben, dan is het wenselijk er een uitgebreider intake gesprek aan vooraf te laten gaan. 

Alle gezichts- en lichaamsbehandelingen worden met zorg, aandacht en met [ comfort zone ] producten uitgevoerd.
Voor de wax-behandelingen gebruiken wij de zachtste wax, voor- en na-behandeling van LYCON.
Voor verf-behandelingen werken wij met REFECTOCIL.

Onze openingtijden zijn:

dinsdag        09.30 - 17.00
woensdag    09.30 - 17.00
donderdag   09.30 - 14.30
vrijdag          09.30 - 11.30
zaterdag       09.30 - 15.00

Op zondag en maandag zijn wij gesloten. 

Wil je graag exclusieve aandacht om een behandeling te boeken of een product of cadeaubon te kopen? Om niet te hoeven storen tijden een behandeling, kun je online bij 'advies & aankoop' boeken voor de tijd die jou uitkomt!
Toch liever even binnenlopen? Weet dan dat er meestal een behandeling gaande is. Anders graag zoveel mogelijk tot een half uur na openingstijd.
Hartelijk welkom!

Room for Beauty

Met liefde en aandacht voor mensen maak ik ze graag mooier. Uiterlijk en innerlijk wil ik mijn klanten graag een goed gevoel geven, zowel tijdens bijvoorbeeld een massage of als ze zichzelf in de spiegel zien na een behandeling. 

Passie en enthousiasme voor het voeren van een eigen salon en het vak schoonheidsspecialiste zijn een deel van mij geworden en [ comfort zone ] ondersteunt mij daarbij door zijn integere filosofie en uiteenlopende mogelijkheden. 

Na dertig jaar visagie en 12 jaar haarmode heb ik mijn opleiding tot schoonheidsspecialiste bij het gerenommeerde 'Instituut Dangremond' gevolgd. Daarna ben ik al snel begonnen met een eigen praktijk. De eerste drie jaar in het Westeinde, daarna 7 jaar in de Theresiastraat en sinds april 2012 in deze prachtige omgeving in de Stevinstraat. In de schoonheids- en wellness salon 'Room for Beauty' kan ik mijn klanten ontvangen in een moderne en uitnodigende open ruimte. 

Ik verplaats me graag in mannen en vrouwen die zichzelf de tijd en ruimte gunnen voor ontspanning en een goede huidverzorging. Omdat veel mensen een druk bestaan leiden en tijd een schaars goed is, wordt het des te belangrijker om een goede product- en behandelkeuze te maken. Ik geef graag een duidelijk, kort of uitgebreid, maar goed te begrijpen advies waar mijn klanten mee uit de voeten kunnen en waar ze thuis verder van kunnen genieten.
Van de meeste [ comfort zone ] producten zijn testers en samples beschikbaar waardoor deze vóór je aankoop te voelen en te ruiken zijn. Zo kan ik  een stukje wellness en verzorging mee naar huis geven om dagelijks van te genieten.

Ik nodig je van harte uit om kennis te maken in deze 'ruimte voor schoonheid'.

Room for Beauty

Een behandeling met [ comfort zone ] zult u ervaren als een unieke behandeling van zorg en aandacht. De behandelingen stemmen wij af op de conditie van uw huid. Omdat de conditie van uw huid niet altijd hetzelfde is, hebben wij bij iedere behandeling een brede keuze uit verzorgingsproducten die op de conditie van de huid worden aangepast om zo het beste resultaat te behalen. 

Het concept van [ comfort zone ] is uniek. [ comfort zone ] heeft een natuurlijke en aangename oosterse benadering. De oosterse rituelen en de mediterrane invloeden maken elk detail uniek. Bijzonder is de synergie tussen wetenschap en natuur waardoor trouw gebleven wordt aan de belofte van resultaat. De missie is zorg en aandacht scheppen in elke behandeling in combinatie met het gebruik van thuisproducten. 

Een behandeling start met een intake gesprek. Dit om uw huidconditie te bepalen, uw behoeften en wensen door te spreken, waardoor de beste behandel- en productkeuze gemaakt kan worden. Dit doen we om tot een optimaal resultaat te komen. 

Al onze behandelingen worden volledig masserend uitgevoerd. Door alle onderdelen van de behandeling masserend uit te voeren zorgt dit voor een betere doorbloeding in de huid, waardoor afvalstoffen beter worden afgevoerd en ingrediënten dieper in de huid opgenomen kunnen worden. Tevens zorgt de masserende gelaatsbehandeling net zo als een lichaamsmassage voor de ultieme ontspanning. 

Zie resultaat en ervaar ontspanning in één behandeling.

Room for Beauty

We care for our company team in Italy to ensure they can all be safe: we put in place all the extra measures required for those who are still working in production and operations. This is to guarantee what is needed for salons and spas in those countries where work is still possible and to be ready to support all our professional partners, once this situation will evolve for the best.

We care for you, who are part of our larger community: we want to stay in touch and share thoughts, and special rituals for you and the people you love so that you can keep on cultivating and expressing your unique beauty.

We also want to thank you from our hearts, all the operators who are assisting those who are in deep need: this moment more than ever reminds us we are part of a big, global community.

Please take care of yourselves, be patient and share with us your thoughts and feelings: this moment will teach us a lot, although of course we would have preferred to learn it differently.

#wecare

Room for Beauty

Onze missie is het bevorderen van een gezonde en duurzame lifestyle, met bewust gekozen en geavanceerde, wetenschappelijk gebaseerde oplossingen om zichtbare verbeteringen te bieden voor huid, lichaam en geest.

Room for Beauty

CONSCIOUS SKIN SCIENCE ™ betekent een duurzame en bewuste benadering van zowel de huid als het milieu.

Huidverzorgingsproducten voeden en verzorgen de huid. Om deze reden is [ comfort zone ] zeer strikt in haar formuleringen en worden alleen de beste ingrediënten van natuurlijke oorsprong en de meest geavanceerde hightech moleculen en dragersystemen geselecteerd. Ieder ingrediënt is bewust gekozen om maximale werkzaamheid, veiligheid en gebruiksgemak van onze producten te kunnen garanderen.

Onze producten worden geproduceerd in Italië met groene energie uit duurzame bronnen.

We hebben siliconen vervangen door natuurlijke, voedende oliën en boters, die dezelfde aangename textuur en “real active beauty” voor de huid garanderen. 

Wij kiezen ervoor geen gebruik te maken van dierlijke bijproducten, siliconen, minerale oliën, parabenen, kunstmatige kleurstoffen en andere bestanddelen die agressief zouden kunnen zijn voor de huid of de planeet. Onze formules worden getest door dermatologen en hun effectiviteit is klinisch bewezen. Ze zijn geschikt voor veganisten.