instant hydra & lift [ hydramemory ]

intensief hydraterende gezichtsbehandeling

 • 75,00
 • 50 min.

Een dynamische verfrissende gezichtsbehandeling, geschikt voor iedereen die op zoek is naar een direct zichbare gezonde glow, hydratatie en vitaliteit.

Door de unieke combinatie van melkzuur en een hoge concentratie hyaluronzuur worden de huidvernieuwing en een stralende glow bevordert. Voor zowel een oppervlakkige als diepgaande hydratatie met deze componenten, de Ice Spoons lift-massage biedt deze facial een intensieve, langdurige hydraterende werking en een gezonde uitstraling.

Met bioactief Cactysvijg-extract afkomstig uit de regeneratieve landbouwteelt,

Mogelijke aanvulling(en) op deze behandeling: ADD-ON sublime skin eye recovery mask ADD-ON sublime skin glow peel


pure [ active pureness ]

zuiverende en verfrissende gezichtsbehandeling

 • 85,00
 • 60 min.

Als je huid gecombineerd tot vet is, littekens heeft of gevoelig is voor acne, is dit de perfecte keuze! Kenmerkend door het Spirulina masker, herstelt deze diep zuiverende behandeling met Amandelzuur, Groene en Witte klei. Het evenwicht van de huid en vermindert vergrootte poriën en mee-eters. Ook de zo belangrijke vochtbalans wordt hersteld.

Geschikt voor alle huidcondities, ook de gevoelige, vochtarme en rijpere huid.


calm [ remedy ]

verzachtende en huidversterkende gezichtsbehandeling

 • 75,00
 • 50 min.

Verzachtende en huidversterkende behandeling. Aanbevolen voor gevoelige huid die kwetsbaar en snel rood is. Ideaal na blootstelling aan zon. Versterkende en verzachtende geurvrije facial die de beschermende functie van de huidbarrière herstelt.

Een innovatieve en versterkende aanpak voor de gevoelige en kwetsbare huid. Op basis van Prebiotica van Suikerbieten, die de huid versterkt, en Marula Olie, die de huid kalmeert. De huidbarrière is versterkt en ontstekingen zijn vermindert.

De Remedy producten zijn ongeparfumeerd.


recover skin [ recover touch ]

herstellende anti-oxidant facical

 • 67,50
 • 45 min.

Voedt je huid en herstelt deze van schade veroorzaakt door de zon, pollutie en veroudering. De combinatie van biologische Gojibessen en Macadamia olie verzacht en herstelt de huid.

Geschikt voor elke huidconditie, met name de droge, gestreste en vermoeide huid.


hydra express [ hydramemory ]

korte, intensief hydraterende gezichtsbehandeling

 • 47,50
 • 30 min.

Diep hydraterende gezichtsbehandeling, voor optimale hydratatie en een jeugdige uitstraling. Maakt de huid zacht en compact en gaat uitdroging en vroegtijdige huidveroudering tegen. Geeft een unieke en zeer plezierige ervaring, dankzij de specifieke toepassing van het masker. Geschikt voor alle huidcondities, met name de gedehydrateerde huid.

De ultieme behandeling voor diepe hydratatie en glans.De Hydra Brush Massage zorgt ervoor dat de Moringa olie en van Hyaluronzuur diep in de huidopgenomen worden.


recover skin express [ recover touch ]

anti-oxidant express facial

 • 46,50
 • 30 min.

Voedt je huid en herstelt deze van schade veroorzaakt door de zon, pollutie en veroudering. De combinatie van biologische Gojibessen en Macadamia olie verzacht en herstelt de huid.

Geschikt voor elke huidconditie, met name de droge, gestreste en vermoeide huid.


pure express [ active pureness ]

zuiverende en verhelderende facial

 • 63,50
 • 45 min.

Korte behandeling voor de onzuivere, vette en acne huid.

Diepreinigende behandeling die je huid laat stralen. Met een matterend spirulina -algen peel-off masker. Brengt de huid weer terug in balans waardoor deze fris en stevig aanvoelt. Verzacht en verbetert de huidstructuur, zuivert en regenereert en matteert, herbalanceert het talg- en hydratatieniveau. Enkele oneffenheden worden waar mogelijk verwijderd. Geschikt voor alle huidcondities, ook de gevoelige, vochtarme en rijpere huid.


detox boost special

Voel je als nieuw!

 • 85,00
 • 60 min.

Zorgvuldig samengestelde Detox Boost Behandeling, geschikt voor alle huidcondities voor een opgewekte huid!

Wat er gebeurt in deze behandeling:

 • Tranquillity welcome
 • Peeling of scrub
 • Comfort Touch Massage
 • Sacred Nature Glow Clay Mask (met Detox Massage op de armen)
 • Volledige Dagverzorging en Bescherming

Tot slot een gefliterd watertje of een kopje kruidenthee?


organic hydra express [ sacred nature ]

hydraterende gezichtsbehandeling met biologische producten

 • 48,50
 • 30 min.

Sacred Nature heeft drie varianten; - een diep reinigende detox met een hydraterend Glow Clay Mask - een anti-aging behandelng met een heel bijzonder 'sticky' Rubber Mask - face express Regenerative Hydra behandeling (30 min.) Biologische producten met het unieke Secret Garden Extract™* van [comfort zone], geschikt voor elke huidconditie, zelfs de meest gevoelige. De behandeling werkt ontgiftend, voedend en beschermend. Uitermate geschikt voor de droge en vermoeide huid.

*De producten zijn uitgelicht op de productpagina


[ sacred nature ] organic regenerative glow clay

hydraterende en zuiverende facial met biologische producten

 • 77,50
 • 50 min.

Met dank aan ons eigen biologische Scientific Garden Extract, met zuiverend masker. De werking wordt versterkt door de exclusieve Regener-Lift massage.

Sacred Nature gezichtsbehandelingen met bijzonder aangename massage-rituelen en zuivere biologische producten*. Verhelderend, verfrissend, voedend, hydraterend en ontspannend Ideaal voor alle leeftijden en aanbevolen voor een huid die een diepe reiniging en stimulatie nodig heeft, is deze versie van de [sacred nature] facial met het Glow Clay Mask.

Biologische producten met het unieke Secret Garden Extract™ van [comfort zone], geschikt voor elke huidconditie, zelfs de meest gevoelige. *De producten zijn uitgelicht op de productpagina


/skin regimen/ urban detox™

ervaar het zwarte charcoal/chlorella mask

 • 90,00
 • 60 minuten min.

Een detox behandeling die de strijd aan gaat tegen pollutie en verminderd onzuiverheden dankzij het Detox Masker, dit masker is geformuleerd met Chlorella en plantaardige houtskool.

De gezichtsbehandeling begint met een speciale Guasha massage. Guasha is een oude Chinese techniek, waarbij met een speciaal geslepen steen over de huid wordt gewreven. Daardoor wordt de doorbloeding sterk bevorderd, afvalstoffen worden afgevoerd en onrust en stress-klachten verminderen. Een ware Detox voor je huid!

Geschikt voor alle huidtypen ook de heel gevoelige.


/skin-regimen/ urban longevity™

Een verjongende gezichtsbehandeling met een verhelderd resultaat. Facial met fruitzuur

 • 82,50
 • 60 minuten min.

Een verjongende gezichtsbehandeling met een verhelderd resultaat. Geadviseerd voor alle huidtypen bij fijne lijntjes, rimpels en dofheid. Niet geschikt voor een zeer gevoelige huid, melasma en pseuriassis

Het /skin regimen/ face renewer gel mask (fruitzuur) vernieuwt de huid en herstelt de celactiviteit, stimuleert de zuurstofvoorziening, bevordert de aanmaak van collageen en wordt de hydraterende werking van de huid beschermd. De behandeling wordt afgesloten met op maat gekozen boosters voor een gepersonificeerde dagverzorging. Bescherming met de /urban shield/ SPF30.


[ sublime skin ] peeling facial ultra glow / bright renew

verhelderende, celvernieuwende gezichtsbehandeling

 • 77,50
 • 50 min.

Een nieuwe, op maat gemaakte anti-aging behandeling waarbij gebruik gemaakt wordt van verschilende peelings. Daardoor ook geschikt voor een delicate huid! - Voor een delicate of diepe vernieuwing van de huid. - Voor een verhelderende en gladde huidstructuur. - Buitengewoon doeltreffend op vermindering van expressielijntjes en rimpels veroorzaakt door chrono- en fotoveroudering (leeftijd en zon).

Aanbevolen aan het begin van elk seizoen. Bijzonder voorzichtig zijn in zeer zonnige periodes en steeds zonnebrandcreme aanbrengen, zowel na de behandeling als in de daaropvolgende dagen!


[ sublime skin ] pro-lift - lifting replumping

uitgebreide liftende gezichtsbehandeling met Kobido massage en replumping mask

 • 99,00
 • 60 min.

Een behandeling die de huid verstevigt en lift. Het peel-off masker gecombineerd met de speciale [Kobido] massage stimuleert het de cel-vernieuwing en geeft de huid volume. In het bijzonder aanbevolen voor de huid met een ongelijkmatige teint, lijntjes en zichtbaar verlies van stevigheid en volume.


[ sublime skin ] active lift & renew + Kobido + replumping mask

uitgebreide liftende gezichtsbehandeling met fruitzuur

 • 125,00
 • 75 min.

Een behandeling die de huid verstevigt en lift. De doeltreffendheid en gerichte werking worden bereikt dankzij de dubbele peeling gecombineerd met vitamine C. Gecombineerd met de speciale [Kobido] massage stimuleert het de cel-vernieuwing en geeft de huid volume. Het speciale Sublime Skin Peel-off Mask werkt vulend en verstevigend en zorgt samen met het corrigerend serum voor een ontspannen en compact resultaa.

In het bijzonder aanbevolen voor de rijpere (verdikte huid) met een ongelijkmatige teint, lijntjes en zichtbaar verlies van stevigheid en volume.

Aanbevolen aan het begin van elk seizoen. Bijzonder voorzichtig zijn in zeer zonnige periodes en steeds zonnebrandcreme aanbrengen, zowel na de behandeling als in de daaropvolgende dagen!


verwijderen oneffenheden

extra tijd verwijdering van oneffenheden tijdens je facial

 • 13,75
 • 10 min.

Soms is de behandeltijd niet lang genoeg wanneer er erg veel of moeilijk verwijderbare oneffenheden zijn, daarom kunnen we gelukkig extra tijd inplannen. Soms is de behandeltijd niet lang genoeg wanneer er erg veel of moeilijk verwijderbare oneffenheden zijn, daarom kunnen we gelukkig extra tijd inplannen.


[ sublime skin ] eye recovery mask

een verjongend multi-actief oogmasker tijdens je facial

 • 22,50
 • 15 min.

Je ziet er weer jonger uit met dit multi-actief eyemask! Het is voor de zone rond de ogen, om wallen te draineren en te verminderen en de aanblik van donkere krijgen en fijne lijntjes te verbeteren.

Deze behandeling zorgt voor een direct liftend effect en verhelderde oogopslag en kan wij vrijwel elke facial geboekt worden als additioneel/extra.


[ sublime skin ] glow peel

verstevigingd / gladmakend / verhelderend

 • 37,50
 • 15 min.

De ideale aanvulling op elke behandeling voor een onmiddellijk hleldere en stralende aanblik. Stimuleert een gezonde celvernieuwing en maakt de huid bijzonder soepel en zacht.

Aanbevolen aan het begin van elk seizoen. Bijzonder voorzichtig zijn in zeer zonnige periodes en steeds zonnebrandcreme aanbrengen, zowel na de behandeling als in de daaropvolgende dagen!


[ sublime skin ] peel-off mask

Een intensief liftend en opvullend masker op basis van peptides.

 • 40,00
 • 15 min.

Een aanvullende behandeling om de expressielijntjes te verzachten en opnieuw volume te geven aan de gelaatscotouren.

Deze behandeling kan als extra behandeling geboekt worden bij vrijwel elke facial.


back relief massage [ tranquillity ]

ontspannende rug-massage add-on

 • 23,50
 • 15 min.

Heerlijk 15 minuten extra ontspanning voorafgaand aan je gezichts-behandeling. Alleen additioneel bij je facial te boeken.


rug-behandeling [ body strategist ]

rug-scrub en -massage of -pakking

 • 45,00
 • 30 min.

Masserende scrub, warme/revitaliserende modder- of olie-pakking òf rugmassage. Als extra behandeling bij je facial voor een diep ontspannend en verzorgend effect. Tijdens de pakking ontvangt u een ontspannende hoofdhuidmassage.