07 11

GEMBER - GINGER - JAHE - ZENZERO - INGWER⁠

GEMBER - GINGER - JAHE - ZENZERO - INGWER⁠

NIEUW /skin regimen/ ginger cleansing oil 

VERZORGING: droge of gevoelige huid, stedelijke vervuiling, make-up, SPF. 

VOORDELEN: verwijdert dagelijkse onzuiverheden zonder de huid te belasten.

INGREDIËNTEN: essentiële gemberolie, zoete amandel-, macadamia-en jojobaolie

Ideaal ook voor dubbele reiniging. 

96,2% ingrediënten van natuurlijke oorsprong

Schone formule

01 11

/skin regimen/ behandeling

/skin regimen/ behandeling

Het is druk in de salon... Wees er snel bij als je in de week van 8 - 13 november een /skin regimen/ behandeling wilt!  Er zijn express behandelingen van 30- en  uitgebreide behandelingen van 60 minuten, met bindweefselmassage en met of zonder fruitzuur... welke past het best bij jou?

De aanbieding is echter ook geldig zonder behandeling, bij aankoop van allen /skin regimen/ producten.

01 11

8 - 13 november Skin Regimen Week !

8 - 13 november Skin Regimen Week !

Verwen jezelf met een behandeling van /skin regimen/ bij Room for Beauty, of verwen je huid zelf thuis met de /skin regimen/ producten. De producten van /skin regimen/ zorgen ervoor dat de effecten van stress en (milieu-)vervuiling op de huid worden verminderd

In de tweede week van november een /skin regimen/ booster cadeau bij een minimale besteding van € 119,- aan /skin regimen/ producten of behandelingen in de salon.

Kies uit 5 boosters de voor jou meest geschikte:
Tulsi Booster - voedend en beschermend
1.85 HA Booster - intensief hydraterend
15.0 Vit.C Booster - verhelderend
1.5 Retinol Booster - celvernieuwend
1.0 TeaTree Booster - zuiverend
(25ml - waarde € 87,00) 

11 10

Lees meer over de vernieuwde Sublime Skin en Duizendblad

Lees meer over de vernieuwde Sublime Skin en Duizendblad

Vernieuwing, intensivering en verbetering van de Sublime Skin lijn, de anti-aging lijn van [comfort zone]. In bijna alle producten is de formulering aangepast met o.a. de toevoeging van ‘duizendblad’* als ingrediënt. De nieuwe mogelijkheid van het gebruik van een dagelijks kleine hoeveelheid fruitzuur in de ‘Micropeel Lotion’ geeft verbluffende resultaten, vooral in combinatie met het vernieuwde ‘Intensive Serum’. 

Het aantal testpersonen is verhoogd naar 100, daarbij zijn o.a. vermindering van rimpeldiepte, verbetering van de stevigheid van de huid, gezonde teint en vermindering van overtollige pigmentvorming, gemeten.  Ook de effectiviteit, gebruiksgemak en gevoel van luxe en weldaad zijn meegenomen in de tests en als zeer positief bevonden, met verhoogde resultaten t.o.v. de eerder bestaande lijn. 

Natuurlijk is bij de vernieuwing gelijk de duurzaamheid bevordert; de formulering is cleaner (wat niet 100% nodig is zit er niet in, bv. een stof die een crème mooier wit zou maken) en verpakkingsverbeteringen zijn doorgevoerd, zodat er nu bijvoorbeeld een refill is van het Intensive Serum en dat ook in het productgebruik in de salon minder single use verpakkingen worden gebruikt. 

*Duizendblad (Achillea Millefolium) wordt door de eeuwen heen gebruikt om zijn medicinale (o.a. bloedstelpende, wondhelende) eigenschappen.