24 02

Eindelijk weer een behandeling! Wij zijn volledig op de hoogte om jou als klant veilig te ontvangen en houden ons aan de regels:

Eindelijk weer een behandeling! Wij zijn volledig op de hoogte om jou als klant veilig te ontvangen en houden ons aan de regels:

Room for Beauty staat klaar om je te behandelen in de salon. Veiligheid is voor ons allen belangrijk, daarom werken wij volgens de verplichte RIVM richtlijnen en het ANBOS COVID-19 Hygiëneprotocol voor Schoonheidsspecialisten. Deze richtlijnen worden strikt nagevolgd binnen de salon en daarom informeren wij we je op het volgende:

Op afspraak
Wij werken alleen op afspraak. Dit doen wij om de gezondheid en veiligheid van klanten en onszelf te waarborgen. We vragen je ook om alleen naar de behandeling te komen.

Gezondheidscheck
Voordat je naar onze salon gaat willen we je vragen om de ‘Gezondheidscheck’ te doorlopen:

1.     Heb je de afgelopen 24 uur of op dit moment één of meerdere van de volgende (milde) klachten: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid en/of koorts (vanaf 38°C)?

2.     Heb je op dit moment een huisgenoot/gezinslid met koorts en/of benauwdheidsklachten?

3.     Heb je het coronavirus gehad (positief getest) en is dit in de afgelopen 7 dagen vastgesteld?

4.     Heb je een huisgenoot/gezinslid met het coronavirus (positief getest) en heb je korter dan 14 dagen geleden contact gehad met deze huisgenoot/gezinslid terwijl hij/zij nog klachten had?

5.     Ben je in thuisisolatie omdat je direct contact hebt gehad met iemand waarbij het coronavirus is vastgesteld?

Zodra je alle 5 vragen met NEE kunt beantwoorden, ben je van harte welkom in onze salon. Is dat niet het geval, blijf dan thuis en maak dan een nieuwe afspraak.

Mondkapje
Zodra je onze salon betreedt, ben je verplicht om een mondkapje te dragen. De schoonheidsspecialist geeft aan wanneer je deze mag afnemen. 

Registratieplicht
Wij hebben een registratieplicht. Dat betekent dat wij vòòr de behandeling vragen wij om je contactgegevens beschikbaar te stellen voor een eventueel bron- en contactonderzoek door de GGD.

Deze maatregelen zorgen er voor dat je veilig en vertrouwd kunt genieten van onze behandelingen in de salon. We zien je graag. Tot snel! 

24 02

YESSSS !! vanaf 3 maart weer aan de slag :)

YESSSS !! vanaf 3 maart weer aan de slag :)

Je kunt weer heerlijke behandelingen beleven bij Room for Beauty!

Weliswaar met regels, maar die zijn niet anders dan voor de tweede lockdown, behalve dat je ook voor het ophalen van producten een afspraak moet maken.

10 02

Valentijn verrassing ...

Valentijn verrassing ...

Woensdagavond heb ik leuke een Valentijn mail verstuurd naar al mijn klanten. 

Voor wie het niet heeft ontvangen, het gaat over een DIY gezichtsmassage en lichaamsmassage en over 14% Valentijn-korting op alle Tranquillity en Sublime Skin producten. De actie loopt t/m zondag 14 februari. Mail info@roomforbeauty.nl , bel 070-3355177 of app 06-51434778.