skin regenis producten

skinregenis.jpg

skin regenis dag-serum en nacht-serum 

in één verpakking tesamen

Skin regenis; een nieuwe toekomst van anti-aging strategie. met een innovatieve cosmetische aanpak die zorg draagt voor de verschillende cellulaire levenscycli gedurende de dag en nacht, garandeert het systeem een optimaal niveau van sirtuïns en gemaximaliseerd huidherstel. Een patent van [ comfort zone ].

Voor de dag een andere formule met een lichtere textuur en een snellere absorptie voor optimaal comfort, draagt bij tot de best mogelijke bescherming van de huid door het niveau van sirtuïns te verlagen zoals het ook natuurlijk volgens de chronobiologie gebeurt.

 

Werking:
Een intensief en actief anti-aging serum dat het bioritme stimuleert, die de huid jong en mooi houdt. De voornaamste gekozen actieve ingrediënten vormen een cosmetische cocktail voor het verzorgen van de huid tijdens de dag. Het dagserum geeft de huid de noodzakelijke bescherming tijdens de dag, terwijl het herstellende mechanisme wordt geblokkeerd en actief dient te zijn tijdens de nacht. Een intensief en actief anti-aging nachtserum dat het bioritme stimuleert. Deze speciale formule verenigt de lichte emulsie met de rijkdom van een crème in een textuur die onmiddellijk aangenaam aanvoelt. De actieve ingrediënten vormen een cosmetische cocktail voor het verzorgen van de huid tijdens de nacht. Het nachtserum stimuleert de sirtuins die het herstellend mechanisme activeren en die het meest actief zijn tijdens de nacht.

 

Eigenschappen:
Zorgt overdag voor de eliminatie van dode huidcellen, bescherming tegen invloeden van buitenaf en het herstellen van de huid zodat de huid ‘s nachts weer kan werken aan de aanmaak van de sirtuins. Dit door de vitamine PP. Dit is een zeer zacht ingrediënt dat zelfs voor de meest gevoelige huiden gebruikt kan worden. Vitamine E als anti-oxidant en hyaluronzuur om te hydrateren. Longvicell is het ingrediënt dat zorgt voor de aanmaak van de sirtuins. Sirtuins zijn “levensduurproteïnen”. Dankzij het rijstextract en de longvicell activeren zij ‘s nachts deze sirtuins en zorgen we ervoor dat de cellen langer en vitaler in leven blijven. Zo vullen wij de huid op met onze eigen cellen. Shea butter gebruiken wij om de huid een beschermlaagje te geven, te voeden en het serum prettig te laten aanvoelen om als nachtverzorging te gebruiken.